Pattaya firar festival för att hålla barn från droger: Fotogalleri

Idag, den 17 juni 2023, höll Pattaya en speciell festival, inklusive en parad, för att uppmuntra ungdomar att hålla sig från droger och alkohol.

Festivalen hölls mittemot Mike Shopping Mall på Pattaya Beach och innehöll utsökt mat, musik, en parad, B-boy-tävlingar, traditionell thailändsk kultur och shower, marschband, konserter och många stadstjänstemän och VIPs som alla samlades för att uppmuntra ungdomar att hålla sig alkohol- och drogfri.

Mycket fokus låg också på cannabis, som avkriminaliserades i Thailand 2022 men förblir en politisk hotpoint, med dess framtid osäker på grund av en ny regeringsbildande och förslag om att återlista växten som en narkotika. Arrangörerna av evenemanget uppmuntrade ungdomar att inte prova eller använda cannabis, och påstod att det var bättre att leva livet fritt från allt sinnesförändrande.

Här är några bilder, kredit från Pattaya News-teamet, från evenemanget:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/