Nong Yai Woman vinner Miss Universe Thailand Chonburi

Pattaya, Thailand-

En ung kvinna från Nong Yai-distriktet i Chonburi tog hem det stora priset i går kväll, den 16 juni 2023, vid Miss Universe Thailand (MUT) Chonburi-tävlingen.

Evenemanget, som hölls på Legend Siam nära Pattaya, leddes av Amnat Charoensri, vice guvernör i Chonburi. Andra inflytelserika personer som deltog var Mrs. Patchanit Puengpujai, chef för avdelningen för upphovsrättsinnehavare, MUT, och Mr. Pada Buakhao, stadsdirektör, Chonburi-provinsen.

Nong Lak vinner det stora priset!

Evenemanget vanns av Anphat Phakdeenarongrat, eller Nong Lak, från landsbygden i nordöstra Chonburi-distriktet i Nong Yai. Hon tog hem ett stort pris på 100,000 XNUMX baht och alla utmärkelser och troféer som hör till det. Hon kommer att gå vidare för att tävla i ytterligare tävlingar för Miss Universe Thailand som ett resultat.

Tvåa var Miss Natasha Nielsen från Sattahip District som vann ett pris på 50,000 30,000 baht och Ms Thipapsorn Thanasrilangkun från Mueang Chonburi District som vann XNUMX XNUMX baht.

Grattis till alla vinnare!

Tvåa Miss Natasha Nielsen
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/