Opinion: Medical Bytes, Thailand nr 90. †Länken mellan 1984 och 2030â€

Följande är en åsiktsartikel/inlämning från Doc Martyn. Åsikterna och artikeln är helt och hållet hans och kan eller kanske inte nödvändigtvis återspeglar TPN Media Companys.

1.       Etablerat i efterdyningarna av 11 världskriget, den Rules-Based International Ordning (RBIO) är en uppsättning regelbaserade globala ordningar strukturerade och baserade på politisk liberalism, ekonomisk liberalism och liberal internationalism. Det innebär internationellt samarbete genom multilaterala institutioner (t.ex. FN, Världshandelsorganisationen och IMF). Den utgörs av mänsklig jämlikhet (frihet, rättsstatsprincipen och mänskliga rättigheter), öppna marknader, säkerhetssamarbete, främjande av liberal demokrati och monetärt samarbete (källa Wikipedia).

2. World Economic Forum (WEF), se bild 1, är den fullständiga motsatsen till RBIO. Det grundades 1971 av Klaus, son till Eugen Schwab, som var Hitlers förtrogna och tyrannen som använde slavarbete i sitt industriföretag, Escher Wyss AG, för att försörja det tredje riket.

Den tyske emeritusprofessorn Klaus Schwab är grundare och verkställande ordförande för WEF som i samarbete med GPPP (Global Public Private Partnership) arbetar mot globalism. För att utöva kontroll över proletariatet kommer WEF att använda kollektivismens synsätt. Denna filosofi är delvis baserad på Konfucius 2500 år gamla lära; genom vilken kollektivismen tog företräde framför individualismen. Det här är kommunism.

3.      Sedan starten av WEF har Klaus Schwab hållit privata årsmöten i det hårt bevakade Davos, Schweiz, se bild 2. Mötena deltar av eliten från hela världen.

WEF:s stiftelse har tagit emot miljarder USD i skattefria donationer. 2020 publicerade Schwab COVID-19: Den stora återställningen, med Thierry Malleret. Forum Publishing (2020). ISBN 978-2940631124. Om du läser detta dokument är det uppenbart att det skrevs före Covid-19-pandemin och anpassat till krisen, och publicerades endast 6 månader efter att Covid-krisen började.

Enligt WEF kommer global dominans att förbättra åtminstone 16 aspekter av mänskligt liv; från att minska våldsbrottsligheten, förbättrade levnadsvillkor och tillhandahålla ren luft och ren el till att lösa klimatförändringarna.

Den "Great Reset" kommer att förlita sig på tre olika tillvägagångssätt: 1. Digitaliseringen av pengar, 2. Införlivandet av identifieringsteknik och 3. Införandet av ett socialt kreditsystem.

4.      Digitaliseringen av pengar: Det rekommenderas att centralbanker producerar sin egen digitala valuta, CBDC.  CBDC är digitala versioner av ett lands fysiska valuta; en digital dollar, en digital euro och ett digitalt pund. I slutet av 2022 utforskade mer än 100 länder, inklusive 9 G20-nationer, CBDC. CBDC med blockchain-teknik kommer att placera regering(er) i kontroll. Regeringarnas förmåga att utöva absolut kontroll över proletariatet har redan visat sig; de kanadensiska lastbilsförarna och de holländska bönderna.

För närvarande införlivas CBDC-teknik i grossistsektorn, inte detaljhandeln... åtminstone inte än! När CBDC väl har tillämpats på detaljhandeln kommer de som innehar privat digital valuta, som Bitcoin, Ethereum och XRP, se upp: Du har fiat-valuta. När övergången till CBDC är klar, om inte regeringen sanktionerar den privata DC kommer den att vara värdelös, och värdet på en privat digital plånbok kommer sannolikt att vara noll.

5.      Identifieringsteknik: IT-axiomet säger; den som kontrollerar personuppgifter kontrollerar personerna.

Ansiktsigenkänning och biometrisk teknik kommer att användas för att identifiera alla individer i kollektivet. Implantat för radiofrekvensidentifiering (RHID) kommer att krävas. Denna typ av subdermalt implantat kommer att innehålla individens unika ID-nummer, som kommer att kopplas till information som finns i en extern databas, t.ex.; identitet, brottsregister, sjukdomshistoria, aktuell medicinering, adressbok m.m.

6.      Det sociala kreditsystemet: Detta kommer att vara det sista systemet som införs. I Kina täcker termen två olika frågor; traditionell ‘finansiell kreditvärdighet’ och ‘social kreditvärdighetâ€. Systemet är baserat på en kreditpoäng mellan 350-950. En poäng på mindre än 350 gör att individen blir svartlistad, vilket får betydande återverkningar. För närvarande verkar detta sociala kreditsystem i minst två kinesiska provinser och är baserat på den konfucianska ideologin att upphöja de dygdiga och kapabla.

7. För närvarande genomgår världen förvandling och 111:a världskriget, en politikers krig, pågår. Detta krig handlar inte om länder och sidor. Det handlar om individualism vs Collectivism (den eviga kapitalismen vs kommunismen). Förespråkarna för WEF är i grunden marxistiska i sin befattning. Marx sanktionerade avskaffandet av privat egendom och vapengörandet av mänsklig medkänsla.

I Kina på 1940/1950-talet följde Mao marxistiska principer och under hans brutala regim dog 80 miljoner kineser. När hungersnöden var svår, åt svältande föräldrar upp sina döda spädbarn.

Likaså i Ryssland, enligt Aleksandr Solzenitsyn, dödade Stalins marxistiska regim under samma period uppskattningsvis 20 miljoner människor, som enligt The Gulag Archipelago led av avskyvärda nöd och grymhet.

Gulags skärgård är ett mycket oroande och oroande manuskript. För dem som inte har läst detta klassiska verk finns det nu en förkortad singelvolym, med ett förord ​​av professor Jordan Peterson, som undanröjer behovet av att vada igenom Solzenitsyns ursprungliga 3 volymer.

WEF förespråkar en auktoritär teknokrati. WEF:s psykologiska tillvägagångssätt är att; driva människor att förvänta sig mindre och att främja "massbildning" (en form av hypnos). Den senare förlitar sig på; 1-Majoriteten av befolkningen behöver känna sig ensam, 2-Befolkningen bör vara i ett tillstånd av rädsla, 3-Befolkningen ska känna sig frånkopplad från omgivningen. Dessa villkor förverkligades under den senaste Covid-19-pandemin.

Dessutom har det skett en betydande lömsk förändring i utbildningspolitiken i både skolor och universitet. Marxistiska pedagoger har radikaliserat eleverna och uppmuntrat en social koppling mellan eleverna och deras föräldrar. Vidare är den vakna rörelsen också förankrad i marxismen, och deras filosofi är både förtryckande och antiintellektuell.

Detta "krig" handlar inte om förlusten av nationell suveränitet. Det handlar om undertryckandet av den mänskliga själen, undertryckandet av den mänskliga anden och undertryckandet av människans fria vilja, vilket resulterar i förlust av frihet.

8. Orwells 1984 var en roman baserad på framtida hantering av mänskliga behov och önskningar. 2030 kommer att vara den avgörande tillämpningen av detta tyranni. 1984 introducerar konceptet Big Brother. Många av de framgångsrika autistiska savanterna är representerade i WEF och dessa människor kommer att fatta beslut om mänsklighetens framsteg och framtid. Problemet; människor på spektrumet har begränsad insikt och empati. Således, om det lyckas, kommer WEF att formulera beslut som fattas av en stiftelse av känslomässigt utmanade individer. Kom ihåg Dustin Hoffman i Rain Man. Den riktiga regnmannen, Kim Peek, föddes med agenesis av sin Corpus Callosum, den del av hjärnan som förbinder de två hemisfärerna i framhjärnan, se bild 3. Denna abnormitet gjorde det möjligt för Kim att läsa två sidor i en öppen bok samtidigt och behålla all information som finns däri. Han var välsignad med ett otroligt minne, men han kunde inte förstå eller klara av livet.

Om WEF är framgångsrik, och det verkar som att det kan bero på att de nödvändiga förändringarna redan är på gång, kommer vår framtid att vara farlig. Nördarnas uppgång & vaknade är över oss! Resultatet; slutet på demokratin.

Jag förblir nöjd med vetskapen om att jag inte kommer att behöva utstå denna nya världsordning eftersom jag inte kommer att överleva länge in i min dotage.

Doc Martyn, publicerad 18thjuni 2023.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/