Japansk man donerar 55 nya uniformer till Pattayas turistpolis

Pattaya, Thailand-

  På morgonen den 20 juni 2023 donerade en japansk man 55 nya uniformer till turistpolisstationen i Pattaya.

De donerade uniformerna är 55 helt nya uniformer, designade för att vara lätta och bekväma för poliser att bära under den kommande regnperioden.

Den japanske mannen som donerade uniformerna utförde vänligheten som ett tack för deras stöd och hjälp till honom med en tidigare personlig fråga, där han sa att de var professionella, hänsynsfulla och omtänksamma när det gällde hans oupptäckta problem.

Därför bestämde han sig för att donera dessa nya uniformer för att uttrycka uppskattning för turisten
Poliser utför ett fantastiskt arbete och hjälper utlänningar. Den japanske mannen bad att inte avslöja sitt namn men gick med på bilder.

Denna donation var också mycket uppskattad av alla turistpoliser. Om du behöver hjälp när du är i Pattaya, ring 1155 för hjälp.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/