Soi Adam-invånare i Pattaya hoppas att deras gatuskylt ska repareras

Pattaya, Thailand-

Nyligen kontaktade invånare i Soi 10/1 på South Pattaya Road, mer känd lokalt som Soi Adam, The Pattaya News i hopp om att få sin gatuskylt återställd.

Enligt lokala invånare, som begärt att deras namn ska döljas, har skylten saknats ganska länge efter vägbyggen i området. Invånarna har försökt nå ut till stadshuset för att ersätta den saknade skylten men uppger att de hittills inte har sett någon åtgärd.

Den saknade vägskylten har orsakat många problem för leveransförare att hitta vägen såväl som lokal post, säger de berörda invånarna. De tillade att de förstår att staden är mycket upptagen med olika vägbyggnadsprojekt och att de förstår att deras problem är mindre men hoppas att någon från staden ser deras oro och får dem en ersättare.

Soi Adams invånare tackar staden och relevanta tjänstemän i förväg för att de hjälpt dem med deras problem.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/