PM-hoppfulla Pita smittas av covid-19 för tredje gången

FOTO: Pita Limjaroenrat - พิธา ลิ้มเจริญรัตน์

Nationellt —

Väntande premiärminister och ledare för Move Forward Party Pita Limjaroenrat har smittats av covid-19 för tredje gången.

I sitt Facebook-inlägg den 20 juni varnade Pita människor som stod honom nära under den senaste veckan att övervaka sig själva för eventuella covid-19-symtom.

Han sa att han började utveckla symtom på söndagen, efter att han återvänt från ett besök i Chiang Mai för att tacka supportrar. Hans symtom är milda, även om Pita uppgav att han har fått 6 doser covid-19-vaccin.

Enligt Chaithawat Tulathon, Move Forwards generalsekreterare, kommer Pita inte att kunna delta i ett möte med ledarna för de åtta koalitionspartierna som är planerat till denna torsdag. Mötet kommer troligen att hållas den 26 juni istället, sa han

Pattaya News noterar att det är tredje gången som Pita har smittats av covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.