Thailändska rappare ledda av Youngohm Give Strong Showing på LiFTEDs topp 50

[21 juni 2023] Asiens ledande panasiatiska hiphopplattform LiFTED släppte sin andra upplaga av LiFTED 50 – en rankning av Asiens 50 bästa rappare igår.

I samarbete med Jägermeister täcker LiFTED 50 de bästa nya och etablerade artisterna från hela regionen.

Årets lista inkluderar många välbekanta ansikten som rör sig upp eller ner på listan, plus 18 NYA INTRÄDE och över 10 kvinnliga MC:s eller crew, som överträffar förra årets siffra och ett bevis på den växande kraften av kvinnliga rappare i Asien.

2023 års upplaga av LiFTED 50 har en stark visning från Indien, där hiphop bokstavligen har exploderat de senaste åren, med nya rapstjärnor som präglas nästan varje vecka genom oberoende kanaler och skummande sociala medier – till en ivrig nationell publik.

Naturligtvis spelar Sydkorea också en stor roll med sin hypermarknad för KPop till KHop och etablerade plattformar som TV-programmet "Show Me the Money" som skapar nya stjärnor varje säsong. Även Thailand, Japan, Filippinerna och Kina är väl representerade – med Vietnam, Singapore, Indonesien, Mongoliet och Kambodja alla representerade.

Men vem blir nummer 1?

Klicka här för att ta reda på det!

https://liftedasia.com/artiklar/the-lifted-50-2023

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/