Kryddor och smaker ger fantastisk indisk mat av hög kvalitet till Pattaya Beach

Pattaya, Thailand-

Vi hade nyligen nöjet att besöka den ganska nya indiska restaurangen Spices & Flavours på Royal Garden och vi var otroligt imponerade.

Spices and Flavors, som ligger i källaren i Royal Garden Mall på Pattaya Beach Road nedanför Taco Bell och Burger King, är en fantastisk överraskning som många kanske inte visste var där.

Restaurangen strävar efter att särskilja sig från många andra indiska restauranger i Pattaya med en uppfriskande varierad meny, bekväm och rymlig miljö, fantastisk kundservice och, naturligtvis, utsökt och fantastisk mat.

Du kommer att göra tummen upp efter att du provat kryddor och smaker också!

En meny som våra läsare i Storbritannien kommer att bli glatt överraskade över att se är blandade grillade tallrikar i olika storlekar till överkomliga priser. Smaken, utförandet och utseendet på dessa var perfekt för flera engelska gäster på Pattaya News som deltog.

Olika storlekar av Tandoori Grill tillgängliga.

När det gäller mig själv (Adam, Pattaya News delägare) bestämde jag mig för att vara mer äventyrlig och provade en honungsmatad kycklingrätt, se nedan, som var en fusionsblandning. Det var fantastiskt, lite kryddigt men jag älskar kryddig mat och det var ärligt talat en av de bästa rätterna jag har haft i Pattaya.

Chili kyckling. Rekommenderas starkt av TPNs egen Adam Judd.

Naturligtvis har Spices & Flavours också en omfattande meny med nord- och sydindiska rätter, både traditionella och moderna, och många val för vegetariska ätare. Det skulle vara svårt att inte hitta en rätt som passar just dina smaklökar!

För mer information om kryddor och smaker tryck eller klicka här för deras Facebook-sida.

Du kan besöka deras hemsida för mer information också HÄR.

För bokningar eller stora grupper ring +6633138332 eller maila spicesandflavorspattaya@gmail.com

Njut av bilderna!

Chicken Biryani var fantastisk!
Adam Judd från TPN med Spices and Flavors-ägaren Dave Pat
Pani Puri. Utsökt!
En översikt över den fantastiska spridningen vi hade!
TPN med kryddor och smaker team
En helt fantastisk fest!
En ren och bekväm miljö för middagar.
Tandoori Grill, olika storlekar tillgängliga
Tandoori Grill, olika storlekar tillgängliga
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/