Sri Racha vägolycka dödar två utlänningar på motorcykel

Sri Racha —

Två utlänningar av okänd nationalitet backade sin motorcykel in i en 18-hjuling på en Sri Racha-väg och dog. Olyckan inträffade i går, den 21 juni, på motorväg 7 på väg till Pattaya i Bang Phra-distriktet i Chonburi-provinsen.

På olycksplatsen upptäckte myndigheterna en vit Hino 18-hjuling parkerad på vägen. Motorcykeln som var inblandad i kollisionen var en Honda ADV 150, som hade kraschat bak i en lastbil och fått omfattande skador.

Tragiskt nog hittades två utländska individer döda, varav en identifierades som Mr. Navid Dilmahomed. Han låg med ansiktet nedåt med svåra skador i ansiktet och på kroppen, medan det andra offret, vars namn är okänt, hade skador i ansiktet och kroppen och låg med ansiktet uppåt.
Deras nationalitet är inte känd.

Tattapol Nongyai, 23, identifierade sig själv som föraren av den 18-hjuliga bilen. Han berättade för polisen att han före olyckan hade parkerat sin lastbil vid sidan av vägen eftersom han hade varit inblandad i en mindre stänkskärm tidigare med en annan stor lastbil och väntade på att försäkringsinformation från hans företag skulle komma igenom.

Men oväntat kom Navids motorcykel rusande mot baksidan av Tattapols parkerade lastbil och kolliderade med den med stor kraft, vilket resulterade i de två utlänningarnas omedelbara död. Deras kroppar överfördes till ett lokalt sjukhus för att vänta på ytterligare begravningsprocedurer.

Polisen i Sri Racha försöker identifiera det andra döda offret.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.