19-åriga Chonburi Man överlever fall från lägenhet på 6:e våningen

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 19-årig thailändsk man föll från ett rum på 6:e våningen i Chonburi och landade på en bil. Han överlevde den chockerande händelsen med icke-livshotande skador.

Don Hua Lor-polisstationen fick en rapport om en person som fallit från en byggnad på Top Place 5 i Don Hua Lor-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi-provinsen, över natten till lördagen den 24 juni. De skyndade till platsen för en inspektion med räddningsteamet från Thammarasami Manee Ratana Foundation.

På olycksplatsen upptäckte myndigheterna offret, 19-årige Jakarin Boonleart, liggande oklädd med skador på sin kropp. Han hittades vilande på huven på en svart Toyota Yaris sedan. Bilens vindruta krossades i höstas.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Försök att kommunicera med Jakarin misslyckades. Därefter gav räddningsteamet första hjälpen och transporterade honom till Chonburi sjukhus.

Poliser fortsatte till offrets rum på 6:e våningen där det inte fanns något svar från den åkande. När de gick in i rummet hittade de en vän till offret, Mr. Withawin Upathong, 19, som visade tecken på berusning. Han påstod sig inte veta hur hans vän föll.

Vidare inspektion på balkongen avslöjade en hög med avföring och en tallrik. Polisen kommer att kalla Jakarin och hans rumskamrat för förhör på Don Hua Lor-polisstationen senare efter att han återhämtat sig från sina skador för att fastställa orsaken till händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.