Naken brittisk man blir berserk på Pattaya Hotel

Pattaya —

En naken brittisk man greps efter att ha förstört hotellrumsfastigheter i Pattaya. Polisen försöker avslöja orsaken till hans framfart.

Pol. Kapten Kittisuk Suthinitaswong från Pattayas polisstation underrättades om händelsen klockan 04:30 i morse den 25 juni och skyndade till platsen på ett hotell i Soi Pattaya Klang 12 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen . På begäran av hotellet har deras namn undanhållits.

Vid incidenten på hotellets 6:e våning hittade poliser en brittisk man, 26-årige Kailund Taylor Mccluskey från Coventry, i ett desorienterat tillstånd. Han var naken och betedde sig oregelbundet, hade vandaliserat föremål inne på sitt hotellrum och sedan sprejat en brandsläckare runt tills rummet var täckt av smog och skum.

Efter en misslyckad förhandling med de misstänkta var poliserna tvungna att åtala mannen och tvinga honom att bära byxor innan han transporterades till Pattayas station. Pol. Kapten Kittisuk berättade för The Pattaya News att berusning eller illegala droger kan vara orsaken till den brittiske mannens utbrott. Han skulle dock leta efter andra möjliga orsaker också och mannen skulle låta göra ett drogtest.

Den misstänkte hölls frihetsberövad på Pattayas polisstation där han vid presstillfället fortfarande var oberäknelig, enligt Pattaya Police. Polisen uppgav inte vilka eventuella rättsliga anklagelser som Taylor skulle möta eller om hans handlingar kunde se honom föreslås till thailändsk immigration för utvisning eller svartlistning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.