Kvinna överlever fall av parkeringsbyggnad i Pattaya under gräl med flickvän

Pattaya —

En kvinna ramlade av en parkeringsbyggnad i Naklua när hon grälade med sin flickvän och överlevde.

Offret, en 23-årig thailändsk kvinna vars namn undanhölls, hittades vilande på 3:e våningen i en parkeringsbyggnad i Naklua-området i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Offret var fortfarande vid medvetande och berättade för Sawang Boriboons räddningsteam att hon hade fallit från byggnadens fjärde våning medan hon bråkade med sin flickvän.

Hon sa under bråket att hon tappade balansen och ramlade av parkeringsplatsen, men som tur var lyckades hon ta sig in på balkongen på parkeringsplatsen på tredje våningen i tid och föll sedan tillbaka in i byggnaden. Om hon inte hade tagit tag i balkongen hade hon sannolikt inte överlevt fallet, tillade offret.

Händelsen rapporterades runt klockan 05:15 på måndagsmorgonen den 26 juni. Offret fick en mindre axelskada och fördes till Banglamungs sjukhus för vård.

I en intervju med en säkerhetsvakt som bevittnade händelsen, Mr Thanadon Wanta, avslöjade han att offrets flickvän inte visade någon oro och istället återvände till sitt rum och lämnade offret liggande ensam på golvet.

Pattaya News har undanhållit namnen på både offret och flickvännen från publicering.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.