Stor lastbil kraschar i Chonburi och fäller allvarligt skadad förare och hans unge son

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En stor lastbil backade en annan lastbil och fastnade en allvarligt skadad förare och hans son inne i vraket. Olyckan inträffade i Nong Mai Daeng Overpass i Klong Tamru-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi-provinsen.

Sawang Boriboon-räddare rusade till olycksplatsen torsdagen den 29 juni för att rädda två offer, Thongtham Kasemvimol, 52, en lastbilschaufför, och Pianpan Kasemvimol, 18, en passagerare och son till Mr. Thongtham, efter deras lastbil. kraschade och fångade dem inuti.

De två offren satt fast i en vit Hino-lastbil efter att de av misstag kört bak en annan lastbil och en taxi på en överfart. Thongtham och Pianpan fick båda allvarliga skador.

Efter att de befriats från lastbilsvraket transporterades de omedelbart till Chonburi sjukhus för akut medicinsk behandling.

Orsaken till olyckan är ännu oklar och under polisutredning.

Dessutom kraschade en sedan in i ett skyddsräcke och välte nära Pattaya tidigt på torsdagen den 29 juni.

Fordonet fick betydande skador och kollisionen tros ha orsakats av ett plötsligt brott på ett av bilens däck. Som tur var fick ingen allvarliga skador.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.