Pattaya-officerare samlar för tillslag mot brott

Pattaya-

Pattaya och Banglamung brottsbekämpande tjänstemän har fortsatt att slå till mot brott.

På fredagskvällen (30 junith) vid Bali Hai-piren lanserade relevanta tjänstemän en tillslagskampanj ledd av Chonburis guvernör Tawatchai Srithong. Mer än 300 brottsbekämpande tjänstemän med 21 bilar och 37 motorcyklar anslöt sig till lanseringsevenemanget.

Guvernör Tawatchai sa till The Pattaya News, "Kampanjen syftar till att förhindra brott som kan påverka turismen. Nuförtiden finns det många brott som oftast är med vapen följt av förlust av egendom och liv. Invånare och turister känner sig inte trygga. Kampanjen riktar sig till efterlysta misstänkta, illegala droger, skjutvapen, fyrverkerier, roadracing och mer.”

Får stora polistillslag dig att känna dig trygg? Berätta för oss i kommentarerna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.