Nattklubben Jannaat har framgångsrikt ettårsjubileum, redo för ett ännu vildare andra år

Pattaya, Thailand-

Den otroligt populära och bara ett år gamla nattklubben Jannaat höll ett otroligt framgångsrikt ettårsjubileum under den gångna helgen och har lovat att göra år två ännu bättre.

Jubileet ägde rum fredagen den 30 juni 2023 och märktes med tusentals gäster inklusive många VIP-gäster som Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches.

Kvällen såg ett regelbundet spektakel av parader på Walking Street och en mängd otroliga DJS, liveartister, dansare och shower, alla sett av en energisk och mångsidig skara på tusentals under hela kvällen.

The Pattaya News deltog och blev imponerad av uppmärksamheten på detaljer, omsorgen som lagts ner på showerna (de änglarnas färgade vingarna var en särskilt otrolig touch) dekorationerna och atmosfären. Det var verkligen en episk händelse i en stad som ofta kallar varje fest för episk.

Om du inte kunde ta dig till den stora festen har Jannaat öppet varje kväll till sent och du kan även boka bord för att säkerställa att du kan få den bästa platsen genom att ringa, 080-284-9999 eller:
080-385-9999
080-386-9999
080-387-9999

Du kan också skicka meddelanden till dem på deras Facebook genom att klicka eller knacka här.

De har också en utmärkt Instagram för att hålla koll på alla händelser som händer som du kan besöka här. De erbjuder även möjligheten för privat pool och yachtfester, kontakta dem gärna för mer information! De är öppna varje kväll från 9:XNUMX till SEN! Bäst av allt ingen klädkod och fri entré!

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/