Kallblodig tjuv bryter sig in i rummet i Na Jomtien och stjäl spargris från 4-årigt barn

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

I en hjärtskärande historia bröt sig en tjuv in i ett hyresrum i Na Jomtien och stal spargrisar som tillhörde ett 4-årigt barn tillsammans med andra värdesaker värda över 100,000 XNUMX baht. Händelsen lämnade barnet traumatiserat, enligt rapporter.

Stölden inträffade i bostadsprojektet Baan Eua-Athorn Na Jomtien i Na Jomtien-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Efter att ha fått anmälan söndagen den 2 juni ryckte polisen omedelbart till platsen.

I hyresrummet pratade polisen med offret, Nisachon Charoenpong, 26, som avslöjade att hennes rum hade blivit inbrott av en tjuv. Hon ledde poliserna inne i rummet för att peka ut platsen där tjuven stal tre spargrisar från hennes 4-åriga barn och andra värdefulla föremål värda över 100,000 XNUMX baht.

Nisachon avslöjade att hon och hennes barn inte var i rummet när tjuven bröt sig in i det runt 5 den 1 juli. Hon återvände till sitt rum klockan 5 nästa dag bara för att konstatera att den låsta dörren stod öppen och att lamporna inne i rummet var tända.

Hennes barn, vars namn har undanhållits av The Pattaya News på grund av sin ålder, hade flitigt sparat från hans skolpeng. Efter händelsen ska han ha varit traumatiserad av det som hänt, eftersom han vägrade att uttala sig.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Nisachon uppmanade polisen att arrestera den misstänkte så snart som möjligt. Hon ville också se vaktmästaren för bostadsprojektet installera fler CCTV-kameror för att förhindra en upprepning.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.