British Learning Centre utökar horisonter med ett nytt center i Bangkok

British Learning Centre är stolta över att tillkännage öppnandet av sitt andra center, i Bang Kapi, Bangkok. Undervisningsskolan har byggt upp ett oklanderligt rykte för att leverera högkvalitativa lektioner i internationell skolstandard och har blivit en ledstjärna för akademisk excellens för över 200 elever från ett brett spektrum av nationaliteter.

Sedan starten i januari 2022 har British Learning Centre fått beröm för sitt engagemang för att tillhandahålla utbildning i världsklass. Centret vänder sig till stor del till studenter som går på prestigefyllda internationella skolor, såväl som de som väljer onlineinlärning, och har snabbt blivit synonymt med exceptionell undervisning och en uppfostrande inlärningsmiljö.

Med det nya centret i Bang Kapi siktar British Learning Centre på att kunna erbjuda sina tjänster till studenter och familjer över hela storstadsområdet. Skolans beslut att öppna i Bangkok återspeglar dess engagemang för att leverera högkvalitativ utbildning till familjer över hela Thailand.

Ledande i denna ambitiösa expansion är James Kemp, nuvarande biträdande skolchef, som kommer att ta rollen som skolchef vid British Learning Center – Bang Kapi. Mr. Kemp tillför bordet en mängd erfarenhet, samlad under 14 års undervisning och ledarskap i både brittiska och internationella skolor. Hans expertis och engagemang för att främja en stimulerande utbildningsmiljö gör honom till ett ovärderligt tillskott till skolans ledarteam.

Kärnan i British Learning Centres framgång ligger dess orubbliga engagemang för brittiska lärandemål. Genom att anpassa sin läroplan till de bästa brittiska internationella skolorna, säkerställer centret att eleverna får en utbildning av högsta standard. Detta tillvägagångssätt utrustar eleverna med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att utmärka sig akademiskt och blomstra i sina framtida ansträngningar.

En av de viktigaste styrkorna hos British Learning Center är dess mångsidiga studentkår. Skolan drar elever från olika nationaliteter och bakgrunder och är stolta över att skapa en inkluderande miljö som stöder och stimulerar alla. Denna mångsidiga gemenskap berikar inte bara den pedagogiska erfarenheten utan förbereder också eleverna för den mångkulturella värld de kommer att leva i.

Med det nya centret i Bang Kapi är British Learning Centre redo att ytterligare höja utbildningsstandarden i Bangkok. När fler familjer söker en utbildning i världsklass, brittisk stil för sina barn, säkerställer skolans expansion att denna efterfrågan stöds med kompletterande utbildning av högsta kvalitet till priser som visar valuta för pengarna.

British Learning Centres andra center i Bangkok öppnar sina dörrar den 1 augusti 2023, vilket markerar ett spännande nytt kapitel i skolans resa. Under ledning av Mr. James Kemp är centret redo att fortsätta sitt uppdrag att tillhandahålla exceptionell utbildning som fostrar unga sinnen och förbereder dem för att anta framtidens utmaningar.

För att lära dig mer om British Learning Center tryck eller klicka här.

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/