Död man med möjliga tecken på grovt spel hittades på Jomtien Beach

Sattahip —

Den avlidna kroppen av en man med tecken på eventuellt fult spel upptäcktes på Jomtien Beach i Sattahip på fredagsmorgonen den 7 juli.

Polisen i Na Jomtien rusade till Jomtien Beach tillsammans med Sattahips räddningsarbetare som svar på en rapport om upptäckt av en död människokropp.

Vid deras ankomst hittade myndigheterna en avliden oidentifierad man klädd i en rosa T-shirt och bruna shorts. Vid undersökning visade det sig att kroppen hade fått ett kraftigt slag mot höger tinning, vilket resulterade i en djup skallfraktur. Personen hade troligen avlidit minst 8 timmar före upptäckten, enligt myndigheterna.

Polisen i Na Jomtien avslöjade för The Pattaya News att det i närheten där kroppen hittades verkade finnas tecken på en grillfest, eftersom två grillspisar, parasoller och trasiga bambupinnar upptäcktes. Dessutom hittades en en meter lång trästock på olycksplatsen.

Polisen hade samlat in dessa föremål som bevis.

Man trodde att den avlidne var en hemlös man som släpptes av på stranden efter att han blivit berusad och orsakat störningar i en närliggande by. Personen som lämnade honom där var enligt uppgift byns hövding.

Polisen försökte identifiera offret och undersökte rapporten ovan.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar om den här historien när och om de blir tillgängliga.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.