Man skapar rap-diss mot bullriga tonåringar och blir överfallen i Pattaya Skate Park

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En man i Pattaya fick nog med en grupp bullriga tonårsmotorcykelåkare och skapade en rapdiss mot dem. Tyvärr slutade han med att få stryk för sina kreativa insatser.

Det våldsamma bråket ägde rum i en skatepark nära Bali Hai Pier i södra Pattaya i natt den 8 juli. Sawang Boriboon-räddare och poliser från Pattayas polisstation rusade till platsen när de fick ett meddelande om brottet.

På platsen för händelsen upptäckte myndigheterna en skadad person identifierad som Mr. Pongsapak Arampong, 18. Den thailändska mannen fick bloddränkta sår på huvudet och svullna blåmärken i ansiktet och på kroppen. Han låg på skateparkens golv omgiven av två av sina vänner. Räddningspersonalen utförde grundläggande medicinsk behandling innan de skyndsamt förde honom till sjukhuset.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt en av offrets vänner, Mr. Thanaporn Krueasup, 18, sa han att han och hans vänner hade bestämt att träffas och träna skateboard i just det området. Sedan anlände en grupp på cirka 10 tonåriga motorcykelåkare och började göra höga ljud. Detta missnöjde Mr. Pongsapak, så han uttryckte sitt missnöje mot gruppen av tonåringar genom att rappa förolämpningar mot dem.

Rapen provocerade dock tonåringarna, som en kort stund lämnade parken och sedan återvände med fler män och vapen. Tonåringarna attackerade sedan Mr. Pongsapak med ett långt blad och käppar. De slog honom i huvudet, drog hans blod och fortsatte att slå honom även om han redan hade fallit till marken. Mr. Pongsapaks vänner kunde inte gå in för att hjälpa till eftersom de i stort sett var i undertal. Därefter flydde angriparna snabbt på sina motorcyklar.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mr. Pongsapak är under läkarvård på ett sjukhus. Polisen i Pattaya arbetar med att identifiera alla misstänkta.

De senaste våldsamma incidenterna på Pattaya Beach och den närliggande skateparken har skrämt invånare och strandbesökare, särskilt de som gillar att komma ut sent på kvällen. Människor är också oroade över det faktum att dessa incidenter ofta involverar minderåriga som öppet dricker alkohol och röker cannabis på Pattaya Beach.

Detta är den tredje stora incidenten i skateparken på bara ungefär en månad. Vissa invånare i området föreslår att parken stängs på natten som en lösning.

Vi kommer att ge en uppdatering om myndigheternas lösning på detta problem när det blir tillgängligt.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.