Bil kör över och dödar hemlös utlänning i Sattahip

FOTO: ข่าวคนชล

Sattahip —

En påstådd hemlös utlänning i Sattahip ska ha sprungit framför en motorcykel, blivit inkörd och sedan överkörd av en förbipasserande bil.

Olyckan inträffade på Sukhumvit Road på väg till Sattahip-distriktet i Na Jomtien-distriktet klockan 11:30 idag, den 11 juli. Efter att ha blivit underrättad gick myndigheterna för att inspektera platsen.

På olycksplatsen hittades en skadad person på vägen, med skavsår på kropp och ansikte. Han identifierades senare som Mr Wichit Raksakhoi, 38. Hans Honda Forza 350 cc motorcykel upptäcktes i närheten. Wichit fördes till ett lokalt sjukhus.

Dessutom upptäckte räddarna den avlidna kroppen av en oidentifierad utländsk man som låg på vägen. Hans armar och ben var deformerade på grund av kollisionen med en motorcykel.

Enligt invånare i närheten sprang den utländska mannen framför Wichits motorcykel och blev påkörd. Han blev sedan överkörd av en annan förbipasserande bil, som omedelbart dödade honom. Bilen stannade dock inte utan flydde från platsen. Polisen söker efter bilen via kameraövervakningsinspelningar.

De boende noterade också att den avlidne var hemlös. Han försörjde sig på att sälja grillad kyckling och papayasallad nära olycksplatsen. I hans åkpåse fanns bara kläder och lite mat och dryck. Polisen försöker identifiera honom vid presstid.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.