Motorcykel krockar med bakdelen av 18-hjuling i Chonburi, vilket resulterade i ett dödsfall

Chonburi —

En motorcykel backade en 18-hjuling i Chonburi i går efter att ha försökt köra om den, vilket resulterade i ett dödsfall.

Olyckan inträffade på förbifartsvägen framför PTT-macken på den inkommande sidan till Bangsaen i Mueang-distriktet i Chonburi.

På olycksplatsen hittade de lokala räddarna den avlidne kroppen av 22-årige Bunjerd Saenyen, liggande på vänster körfält, klädd i en blå långärmad skjorta och bruna byxor. Undersökningen av hans kropp avslöjade att herr Bunjerd hade fått en bruten nacke, bruten skalle och brutna armar.

Hans motorcykel togs bort under den 18-hjuling som hittades på platsen. Enligt 28-årige Wuttipong Thongma, föraren av den 18-hjuliga bilen, levererade han varor till en kund. När han kom fram till bensinstationen parkerade han lastbilen på vänster sida för att använda toaletten. Men när Mr. Wuttipong precis skulle gå iväg, hörde han ett högt ljud komma från baksidan av sin lastbil och upptäckte att en motorcykel hade kört i bakkant på honom.

Wuttipong hävdade att han omedelbart underrättade myndigheterna. Den avlidne fördes till ett närliggande sjukhus. Polisen utreder fortfarande olyckan men ingen åtal har väckts vid presstillfället.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.