Indisk turist drunknar vid Pattaya Hotel Pool

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En indisk turist har drunknat vid en hotellpool i Pattaya.

Enligt lokala medier tog turisten, som inte identifierades av myndigheterna för pressen när de väntade på att få kontakta hans familj, och tog ett dopp i en hotellpool till synes utan att inse dess djup. Det misstänks att han inte kunde simma eftersom en CCTV-kamera vid poolen visade att turisten kämpade för att hålla sig flytande innan han så småningom sjönk ner till botten av poolen.

Den tragiska olyckan inträffade på ett hotell i Pattaya den 11 juli, vars namn undanhölls i väntan på ytterligare utredning. Under händelsen fanns andra turister på plats i poolområdet men var omedvetna om den indiska turistens drunkning.

När en vän till den indiske mannen märkte att han drunknar ringde de efter hjälp från en säkerhetsvakt på hotellet, Tonkanya Pimwongsa. Ordningsvakten räddade offret och försökte utföra HLR på honom. Det var dock för sent eftersom turisten redan hade avlidit.

Den avlidne ska enligt uppgift vara kvar på ett lokalt sjukhus och väntar på sin familj för ytterligare begravningsarrangemang.

Detta är den andra drunkningen i hotellpoolen av en indisk turist i Pattaya på en månad, eftersom vi täckte en tidigare drunkning här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.