Kuwaitisk motorcykelracer i Pattaya tappar nästan benet i motorcykelolycka

Pattaya —

En 19-årig kuwaitisk man ådrog sig en allvarlig benskada efter att motorcykeln han körde på när en piljon betade mot en gatubarriär på South Pattaya Road tidigt i morse.

Klockan 04:30 den 16 juli rusade Sawang Boriboon-räddare till South Pattaya Road nära Bali Hai Pier som svar på en trafikolycksrapport. De hittade två kuwaitiska män skadade.

Det första offret, vars namn inte avslöjades av räddarna, fick ytlig skada. Han låg bredvid sin Honda PCX-motorcykel. Det andra offret, en 19-årig kuwaitisk man vid namn Naser Alazemi, hittades dock liggandes på vägen och grät av ångest. Han fick ett svårt sår på vänster ben runt knäområdet. Skadan var så allvarlig att hans ben riskerade att amputeras, beskrev bärgare.

Räddningspersonalen gav första medicinsk hjälp på plats innan de transporterade de två männen till sjukhuset. Ett tiotal av deras vänner, även kuwaitiska medborgare, var närvarande på olycksplatsen.

Pattaya News intervjuade ett thailändskt ögonvittne, Sawas Emprakhon, 39, om olyckan. Han sa att herr Naser körde motorcykel med sin vän och färdades uppför mot trafiken. De två till synes inte uppmärksammade vägen eftersom ryttaren ständigt tittade bakåt för att prata med Mr. Naser. Deras motorcykel betade sedan kraftigt med en betongbarriär, vilket fick den att välta och nästan skar av Nasers ben.

De två männen är under noggrann vård på ett lokalt sjukhus. Polisen utreder olyckan samt försöker identifiera agenten som leasade ut motorcykeln till de två männen. Föraren och Naser hade inte hjälmar, licenser eller korrekt registrering, försäkring eller dokumentation.

Pattaya News noterar att denna olycka inträffade bara en dag efter att Pattaya-polisen inledde ett stort tillslag mot ett gäng mellanösternmotorcykelåkare på Soi Yensabai och Soi VC.

Det var oklart hur många personer som greps, men enligt rapporten lockade närvaron av polis nästan hundra kuwaitiska män, som något jublade, skrattade och till och med poserade på bilder, eftersom polisen varnade dem att inte köra farligt och köra runt. gatan på natten.

Kan vara en bild av 1 person och folkmassa

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.