Pattaya Fred J. Estes VFW Post 9876 Auxiliary and Friends besöker och hjälper House of Grace Foundation

15 juli 2023. VFW Post 9876 Auxiliary (Veterans Wives Club), Postmedlemmar och Friends of the Post, besökte House of Grace Foundation för HIV-infekterade barn och föräldralösa till föräldrar som dog i AIDS.

Organiserad av Auxiliary Commander Maleefee Guarnuccio, posten donerade sängkläder, mat, matlagningsmaterial och kontanter.

De bjöd även på lunch till barnen. Stiftelsen, som ligger i Chanthaburi-provinsen, ger för närvarande härbärgen 26 personer från åldrarna 6 till 20+. Deras huvudsakliga mål är att främja barns utveckling genom att uppmuntra dem att gå i skolan, samt utbildning och träning för ungdomar och unga vuxna som förbereder sig för arbetskraften.

Stiftelsen säkerställer att varje barn får den vård som behövs så att de mentalt och fysiskt kan leva ett normalt liv i samhället på egen hand. The House of Grace är en kristen organisation som grundades 1996. De verkar huvudsakligen på donationer och bidrag, och får viss hjälp från kommunen.

För att lära dig mer om Fred J. Estes VFW Post 9876 besök deras Facebook här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/