Pattaya kommer att vara värd för World Dragon Boat Racing Championships på Local Reservoir

FOTO: 16:e IDBF World Dragon Boat Racing Championships, Thailand 2023

Pattaya —

Pattaya City kommer med ytterligare ett spännande sportevenemang i augusti eftersom det är värd för IDBF World Dragon Boat Racing Championships, Thailand 2023.

Den spännande båtracingtävlingen är den 16:e upplagan som arrangeras i samarbete av Pattaya City och Thailands rodd- och kanotförening (RCAT).

Tävlingen är planerad från den 8 augusti till den 13:e augusti och är planerad att vara vid Mabprachan Reservoir, Chonburi-provinsen.

För närvarande har Thailand över 1,000 XNUMX drakbåtsatleter som tävlar på nationell och internationell nivå, vilket visar landets engagemang för den traditionella sporten.

Borgmästaren i Pattaya Poramase Ngampiches avslöjade att han kände sig extremt exalterad över att han kommer att få möjligheten att vara värd för IDBF World Dragon Boat Racing Championships med RCAT för första gången, i hopp om att det kommer att bidra till att stärka stadens rykte som en sportturismstad.

Han bjuder också in intresserade att närvara vid den officiella invigningsceremonin av tävlingen för att gå med honom den 7 augusti på Jomtien Beach.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.