Benevolent Poultry Association donerar pengar till 500 barn i Pattaya

Pattaya —

The Poultry Promotion Association of Thailand Under The Patronage of His Majesty (PPAT) donerade 100 baht vardera till 500 barn till Redemptorist Foundation for People with Disabilities (RFPD), även känd som Father Ray Foundation, som ligger i Pattaya.

Under ledning av PPAT:s president Chaweewan Khampha ägde donationen rum i morse, den 21 juli, i RFDP-byggnaden. Evenemanget syftade till att leverera leenden och glädje till både donatorerna och barnen, av vilka några lider av fysiska funktionshinder och kräver särskilda behov.

Chaweewan sa: ”Jag känner mig väldigt glad över att se barnen idag. Jag tycker om att göra välgörenhetsgärningar. Jag tror också på att ge unga möjligheter till utbildning så att de kan växa med kvalitet och bli självständiga individer som kan leva lyckligt tillsammans i samhället.”

För närvarande tar RFPD hand om 524 funktionshindrade elever och har cirka 300 anställda och lärare. Stiftelsen har tillhandahållit omfattande utbildningsprogram till behövande barn under lång tid utan några avgifter. Detta syftar till att ge dem tillgång till yrkeskunskaper som senare gör det möjligt för dem att försörja sig själva, sina familjer och fullt ut delta i samhället med lika möjligheter.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.