Sri Racha elektriker drabbas av allvarlig elchock

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En thailändsk elektriker fick av misstag elektricitet när han installerade en lampa i Sri Racha. Han ramlade sedan ner för en stege som han arbetade på och fick ytterligare allvarliga skador.

Det olyckliga olyckan inträffade i en tvåvåningsbyggnad i Chonburis Sri Racha-distrikt. Lokala räddningsteam ryckte till platsen på söndagseftermiddagen den 23 juli efter att ha meddelats om händelsen.

På andra våningen i byggnaden hittade räddningsmännen offret, 40-årige Paiboon Ketnet, liggandes på ett toalettgolv. De utförde omedelbart HLR för att återuppliva honom efter att ha vetat att hans hjärtslag hade slutat.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Efter att ha lyckats återställa Paiboons puls överförde räddarna honom till Laem Chabang-sjukhuset för akut medicinsk behandling. Efter att ha intervjuat sina medarbetare fick räddarna veta att Paiboon var elektriker och att han av misstag drabbades av en allvarlig elektrisk stöt när han installerade en lampa.

Elstöten kastade Paiboon från sin stege på marken, vilket fick honom att förlora medvetandet och hans hjärta slutade slå. Lokala media rapporterar att Paiboon för närvarande får intensiv läkarvård, men hans öde är fortfarande osäkert.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.