Pattaya Baht-buss kraschar in i motorcykel och dödar 19-årig kvinna

Pattaya —

En bahtbuss i Pattaya misslyckades i ett försök att köra om ett annat fordon innan den kraschade frontalt mot en motorcykel, vilket omedelbart dödade en 19-årig kvinnlig förare.

Den tragiska olyckan rapporterades till Banglamung-polisen klockan 02:30 måndag morgon den 24 juli 2023. Banglamung-polisen samordnade med Sawang Boriboon räddningsarbetare innan de skyndade till olycksplatsen tillsammans med Pattaya News reportrar.

När polisen anlände till ingången till Soi 15/1 på Pattaya-Naklua Road i Naklua-distriktet, Banglamung District, Chonburi-provinsen, hittade polisen offret, Jeerawan Permsin, endast 19 år gammal, liggande orörlig på vägen. Trots försök att återuppliva henne dukade offret av för sina svåra skador. Stadigt regn öste ner vid tidpunkten för händelsen.

Fallen nära Jeerawans kropp var hennes röda Honda PCX motorcykel. Polisen undersökte fordonet och konstaterade att dess främre del var mycket skadad. De upptäckte också ett annat inblandat fordon, en bahtbuss med gula registreringsskyltar registrerade i Chonburi. Dess förare, 35-årige Mr. Ava Phakaew, som verkade chockad av olyckan, väntade på platsen för att avge sitt uttalande.

Enligt hans berättelse försökte Ava köra från Dolphin Roundabout mot Naklua Market att köra om en pickup framför honom. Tyvärr kunde han inte lägga märke till offret som kom från motsatt riktning i det intilliggande körfältet innan han försökte manövern. Det ledde till att han frontalkrockade med offret, vilket ledde till hennes nästan omedelbara död.

Polisen i Banglamung väckte åtal mot baht-busschauffören. Uppgifterna om anklagelserna lämnades dock inte omedelbart ut till pressen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.