Hemlös man i Rayong påstås ha misshandlats till döds efter att ha visat sitt könsorgan till strandbesökare

Rayong —

En hemlös man misshandlades till döds i Rayong-provinsen, söder om Pattaya, påstås av en grupp oidentifierade män, efter att han enligt uppgift ha slagit till med sitt könsorgan och onanerat inför kvinnliga strandbesökare.

Offret kunde inte identifieras eftersom han inte bar några juridiska dokument, uppgav räddningsarbetare efter att ha kommit till hans hjälp på PMY Beach igår, den 27 juli. Han var runt 30-40 år och troddes vara thailändsk medborgare.

Räddningspersonalen hämtade en blå tröja, tillhörande en orapporterad person, från olycksplatsen. Offret var redan död innan de anlände klockan 2:30, efter att ha drabbats av flera blåmärken och blödningar i öronen med spår av exkrementer över hela kroppen.

Den avlidne fördes till Rayong sjukhus för obduktion. Lokala medier intervjuade en oidentifierad försäljare i närheten om händelsen och fick veta att han såg offret gå naken och onanera, till synes berusad.

Därefter gick den hemlösa mannen fram till en grupp kvinnor som drack vid stranden, vilket skrämde dem och skrattade. När en grupp på 3-4 män som satt nära kvinnorna bevittnade mannens fräcka beteende reste sig upp och slog offret. Säljaren sa att han inte stoppade dem eftersom han trodde att det bara var ett mindre bråk.

Polisen försöker identifiera gärningsmännen.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.