Pattaya och Phuket arrangerar hinderlopp Spartan Thailand

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya, Phuket —

Det mycket efterlängtade hinderloppet "Spartan Race Thailand" kommer till Pattaya och Phuket.

I år kommer Thailand att vara en viktig destination där spartaner från hela världen kommer att samlas för att övervinna det mest intensiva hinderloppet i världen – Spartan Race Thailand.

För första gången i landet, Trifecta helger kommer att äga rum i Pattaya och Phuket för att ställa till utmaningar för spartanerna att pressa sig själva till gränsen och stolt ta emot sina välförtjänta medaljer.

Loppet kommer att startas från 5 till 6 augusti i Pattaya i Wisdom Valley Pattaya och 25 till 26 november i Phuket vid Blue Tree Phuket. Gör dig redo att släppa loss ditt odjur inombords och välj ditt eget spartanska spår!

Facebook: Spartan Race Thailand

Registrering: https://th.spartan.com/th
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.