Fastigheter: Stor lägenhet med ett sovrum på 14:e våningen tillgänglig i Unixx

Bor på ett fantastiskt läge mitt i södra Pattaya!

Beläget på 14:e våningen i Unixx, inte långt från Pattayas Walking Street! 34.7 kvadratmeter med ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Utlandsägda, fullt möblerade, endast 2.59 miljoner.

För fullständig information och många bilder klicka här.

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29 eller e-posta oss på Property@TPNproperty.com

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/