Pattaya-tjänstemän deltar i Thai Festival i Moskva

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Representanter från Pattaya City deltog i thaifestivalen i Moskva 2023 fredagen den 4 augusti för att främja det lokala kulturarvet i hopp om att locka ryska människor till Thailand och i synnerhet Pattaya.

Sasiwat Wongsinsawat, den thailändska ambassadören i Moskva, och Vyacheslav Manuilov, biträdande chef för avdelningen för externa ekonomiska och internationella förbindelser i Moskva, deltog i välkomnandet och invigningen av den thailändska festivalen i Moskva tillsammans med Tithipan Petchtrakul , biträdande borgmästare i Pattaya. Ceremonin ägde rum i Eremitageträdgården i Moskva, Ryssland.

Thaifestivalen i Moskva är ett årligt evenemang som hålls av den thailändska ambassaden i Moskva. I år arrangeras evenemanget av staden Pattaya, Chonburi Provincial Administration och Thailands turistmyndighet.

FOTO: PRPATTAYA

Evenemanget innehåller en demonstration av "Thai Beautiful Boxing", en modern anpassning av traditionell thaiboxning, såväl som lokalt tillverkade vävda produkter från Amphoe Phanat Nikhom. Allt detta är en del av konceptet "Creative Journey to Thailand 2023", som syftar till att presentera Thailands kreativitet och locka ryska människor att besöka Thailand och Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.