Nytt vägbyggnadsprojekt kommer till Jomtien Beach

Pattaya —

Pattaya City planerar att genomföra flera uppgraderingar till ett område nära Jomtien Beach, med fullständig stängning av arbetszonen.

Vid ett rådsmöte den 4 augusti träffade Pattayas biträdande ständige sekreterare Kiattisak Sriwongchai avdelningar inklusive Provincial Waterworks Authority, Regional Electricity Authority och representanter för parasollförsäljare nära Jomtien Beach för att diskutera ett planerat utvecklingsprojekt som kommer att äga rum nära Jomtien Beach i september 2023.

Projektet syftade till att förbättra landskapet i Jomtien Beach, innefattande förbättring av strandvägen, med en fullständig stängning av arbetszonen för att garantera säkerheten, sade Kiattisak.

Ändå kommer två körfält av vägen att vara i drift, med varningsskyltar och trafikpersonal för att underlätta ett smidigt trafikflöde.

Projektet är uppdelat i fyra faser inklusive:

  1. Förbättring av landskapet, underjordiskt elsystem och dränering längs Family Mart till Pattayas polisstation, Dong Tan Office.
  2. Förbättring av landskapsarkitektur och gatubelysningssystem längs Family Mart till Deva Beach Resort Hotel.
  3. Landskaps- och trottoar- och trädförbättringar från Deva Beach Resort Hotel till Soi Jomtien 19.
  4. Konstruktion av en dräneringsbyggnad framför Deva Beach Resort Hotel.

Slutdatumet för projektet har ännu inte meddelats.

Tillkännagivandet av ännu ett vägförbättringsprojekt kommer sannolikt att frustrera Jomtiens invånare, men Pattaya City-tjänstemän säger att det är nödvändigt trots en tillfällig olägenhet för infrastrukturförbättringar.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.