Pattaya Outdoor Items och Camper Motor Show planeras från 10 till 20 augusti på Terminal 21

Pattaya —

Förbered dig på att ge dig ut på en spännande resa på Pattayas friluftsartiklar och minicampermotormässa, som äger rum från 10 till 20 augusti vid Terminal 21 Pattaya Shopping Center. Detta evenemang är ett paradis för både friluftsentusiaster, campingälskare och husbilsfans.

Kända märken som Rip Curl, Caveman, Sportsworld, Timberland, Husbilar och husvagnar och fler kommer att visa upp ett imponerande utbud av sina utomhusprodukter, som tillgodoser alla dina äventyrsbehov. Från campingnoviser till rutinerade upptäcktsresande, det finns något för alla på Outdoor Festival.

En höjdpunkt att inte missa är den fängslande minikonserten av Polycat den 13 augusti kl. 6 på G-våningen – Paris. Denna föreställning utlovar en oförglömlig kväll fylld med fascinerande musik.

Festivalen erbjuder mer än bara utrustning och bilar; det är också ett firande av musik. Njut av livemusik av ett husband (Cateye) den 12 augusti och förtjusande folksångsband den 14, 19 och 20 augusti.

Arrangerad på G- och M-våningarna i Terminal 21 Pattaya, förvandlar festivalen köpcentret till en äventyrlig campingplats. Oavsett om du letar efter utomhusutrustning, bilinspiration eller livlig underhållning har detta evenemang allt att erbjuda.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.