Augusti på Jannaat Nightclub i Pattaya kommer att bli episk

Augusti är äntligen här och trots att det är en regnig månad pågår festen alltid på Jannaat Nightclub i Pattaya!

Höjdpunkten i denna månad kommer att vara den episka Indian Independence Day Party tisdagen den 15 augusti, där hundratals människor är redo att fira och festa på Pattayas premiärnattklubb!

Men varje kväll är en händelse på Jannaat även om du inte kan komma till självständighetsdagen!

Du kan också skicka meddelanden till dem på deras Facebook genom att klicka eller knacka här.

De har också en utmärkt Instagram för att hålla koll på alla händelser som händer som du kan besöka här. De erbjuder även möjligheten för privata pool- och yachtfester, kontakta dem gärna för mer information!

Låt oss titta på några nya bilder och se dig på Jannaat snart!

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/