Pattaya Man skjuter ihjäl sig själv på Rayong Shooting Range

FOTO: Matichon

Rayong —

En infödd Pattaya tog livet av sig på en skjutbana i Rayong-provinsen tisdagseftermiddagen den 8 augusti.

Skjutningen rapporterades till thailändsk polis vid 3-tiden den 30 augusti. Det inträffade på en skjutbana av Royal Thai Naval Air Division, nära U-Tapao flygplats i Ban Chang-distriktet.

Polisen som svarade på händelsen åtföljdes av läkare från Ban Chang Hospital och räddare från välgörenhetsstiftelsen.

När de kom till platsen hittade de en thailändsk man, senare offentligt identifierad som Mr. Chatchai Ankaratporn, 40, en infödd Pattaya, liggande i en blodpöl med en skottskada i högra tinningen.

Polisen hämtade från honom en 9 mm pistol som släpptes i närheten. Han dödförklarades när han kom till ett lokalt sjukhus.

En oidentifierad vapeninstruktör informerade polisen om att mannen anlände till skjutbanan i sin pickup. Han hyrde sedan en pistol med 20 kulor och efter att ha fyllt på magasinet sköt han plötsligt omedelbart sig själv i huvudet innan instruktörerna kunde ingripa.

Instruktören noterade också att mannen hade besökt banan för att skjuta en pistol tidigare och inte hade varit något problem. Hans motiv var fortfarande under utredning och hans familj informerades.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.