Fastigheter Pattaya: Lägenhet på 21:a våningen med havsutsikt över Koh Larn till salu

Lägenhet på 21:a våningen med havsutsikt över Koh Larn till salu

  • Plats: Pratumnak Hill, Pattaya
  • Yta: 51.72 kvadratmeter
  • Pris: 6,XXX,XXX baht
  • Rum: 1 stort vardagsrum, fullstort kök, 1 sovrum och 1 badrum
  • Faciliteter: Fitness och pool

Rummet kommer med en rimlig underhållsavgift samt en gratis transferavgift.

Om du är intresserad av att köpa den här fastigheten eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/