Indiska turiststrider med grupp transpersoner i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En ensam indisk turist inblandade i ett fysiskt bråk med en grupp transpersoner på Pattayas strand torsdagskvällen den 10 augusti.

Turistpolisen fick en rapport om bråket mellan en grupp transpersoner och en indisk turist framför shoppingcentret Baywalk på Beach Road, Banglamung-distriktet, Chonburi. De skyndade till platsen för att hitta båda sidor som bråkade och bråkade fysiskt.

Lokala medier rapporterade att den indiske mannen, identifierad som Mr. Ankit Tibrewal, 39, fick ett sår i munnen, rivsår på armar och händer och ett skärsår i huvudet som kan ha orsakats av ett vasst föremål. Blod stänktes också på hans tröja.

Transpersonerna fick under tiden inga skador.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Polisen kallade båda sidor till Pattayas polisstation, där turisten fick preliminär behandling av sina sår av Sawang Boriboons räddningstjänst.

Vid förhör berättade Mr. Ankit för polisen att han gick till sitt boende längs Beach Road när han blev kontaktad av en grupp transpersoner som startade en konversation med honom. Av ospecificerad anledning lät han gruppen se hans telefon och när han bad om den vägrade de. Detta ledde till ett fysiskt bråk.

Det rapporterades att herr Ankit av någon anledning vägrade att föras till sjukhuset för att få stygn för sitt huvudsår och bad polisen att bara låta honom återvända till sitt hotell utan att vidta rättsliga åtgärder. Polisen var skyldig.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Å andra sidan insisterade transpersonerna, som inte identifierades av lokala medier, med att göra en anmälan mot turisten för misshandel. De ska också ha skrämt en lokal journalist för att inte filma dem.

Så småningom backade gruppen från att lämna in en anmälan efter att polisen informerat dem om att det handlade om ett ömsesidigt samtycke att engagera sig i ett slagsmål och att båda parter skulle få böter om de fortsatte. Gruppen lämnade sedan stationen utan att bötfällas.

I en annan incident, nästan 20 thailändska transpersoner fysiskt överfallna saudiarabiska och palestinska turister vid Pattayas strand nyligen.

Gruppen var enligt uppgift förbannad efter att ha blivit felkön och kränkt av turisterna som påstås kalla en av dem för en man. Både turisterna och transpersonerna bötfälldes i det här fallet.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.