Kinesisk mans mystiska död i Rayong under utredning

Rayong, Thailand-

En ung kinesisk mans mystiska död i Rayong utreds av thailändsk polis.

Offret, identifierat av thailändsk polis endast som Mr. Tang, 36, hittades död i en Rayong-damm i Mabyangphon Subdistrict, Pluak Daeng District, med tråd lindad runt benen och halsen. Hans armar och händer var dock inte bundna. Han hade också en fraktur i huvudet.

Tang hade lämnat sin lägenhet ensam till fots enligt CCTV runt 1:00 den 10 augusti och hade till synes gått ensam till närheten av den närliggande dammen.

Enligt en oidentifierad vän till offret som pratade med thailändska medier var Tang en tystlåten och introvert person som inte hade några problem med någon. Han har enligt uppgift lagligen arbetat och bott i Thailand och enligt vännen gjorde lite annat än att jobba och åka hem till sin lägenhet ensam.

Tang hade också hälsoproblem, enligt sina vänner, inklusive ett allvarligt problem med hans njurar som ledde till att han blev tillbakadragen och distanserad, även till sina få vänner.

Polisen i Pluak Daeng uppgav att de inte hade fattat ett slutgiltigt beslut i fallet när det gäller om det rörde sig om självmord eller eventuellt fult spel. Tangs kropp genomgick för närvarande en obduktion för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Enligt Pol. Överste Chaiyaphong Saengphongchai, föreståndare för Pluak Daengs polisstation, dykare och polis hade undersökt dammen där Tang hittades och hade hittills inte hittat några bevis för fulspel eller andra inblandade personer. Även om dödsmetoden var ovanlig sa poliserna att de inte kunde utesluta självmord.

Ärendet var fortfarande under utredning vid presstillfället.


Obs: En bild på thailändsk polis har använts för den här historien.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/