Grattis på den indiska självständighetsdagen från nattklubben Jannaat i Pattaya, Thailand!

Idag, den 15 augusti 2023, är det årsdagen av Indiens självständighet och är alltid en stor dag för att fira och markera dagen på platser som Jannaat Nightclub i Pattaya, Thailand på den världsberömda Walking Street!

Indiska självständighetsdagen är ett firande av Indiens frihet från det brittiska kolonialstyret den 15 augusti 1947. Denna dag hissade Indiens första premiärminister, Jawaharlal Nehru, den nationella flaggan vid Röda fortet i Delhi och höll sitt berömda tal, ”Försök med Öde". Talet förklarade Indiens suveränitet och lyfte fram uppoffringarna och kampen för frihetskämparna som kämpade för Indiens självständighete.

Även här i Pattaya, Thailand kommer många indiska medborgare och vänner att fira Indiens självständighet med en mängd olika evenemang och fester, inklusive på Jannaat Nightclub!

Du kan också skicka meddelanden till dem på deras Facebook genom att klicka eller knacka här.

De har också en utmärkt Instagram för att hålla koll på alla händelser som händer som du kan besöka här. De erbjuder även möjligheten för privata pool- och yachtfester, kontakta dem gärna för mer information!

Låt oss titta på några nya bilder och se dig på Jannaat snart!

Detta är en sponsrad artikel för TPN-mediawebbplatserna The Pattaya News och Pattaya Unplugged.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/