Fastigheter: Vacker lägenhet vid stranden med två sovrum tillgänglig till salu i Bang Saray, Sattahip - nyligen sänkt i pris

En underbar lägenhet med två sovrum finns till salu på Delmare i Bang Saray, Sattahip. Fullt möblerad, i utländskt namn. Tillgång till stranden, med säkerhet, pool, gym och ett vackert område.

Många fler bilder finns tillgängliga på begäran.

För specifik information, rundturer i lokalen och mer information se nedan, kontakta agenten direkt och inte nyheterna. Endast seriösa erbjudanden/intressen.

Klicka eller tryck här för mer information från vår fastighetsportal.

Noteringspris:

  • 7,800,000฿

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/