Pickup påkörning av matvagnsförsäljare i Pattaya och flyr, gift par lätt skadade

Pattaya —

En pickup påkörde en bläckfiskförsäljare som åkte på en matvagn i Pattaya tisdagskvällen den 15 augusti och flydde. Säljaren fick lindriga skador.

Den påstådda påkörningen inträffade klockan 8 nära Soi Boon Samphan 45/2 i Banglamung-distriktet i Chonburi. Sawang Boriboon räddningsarbetare rusade till platsen för att hjälpa en 1-årig thailändsk kvinna, Mrs. Lamyai Khamsaen, och hennes oidentifierade 54-åriga make efter att de båda blivit påkörda av en pickup när de åkte på sin matvagn.

Fru Lamyai uppgav för räddarna att hon och hennes man var grillade bläckfiskförsäljare. Efter att de avslutat sin försäljning för kvällen lastade paret sina ägodelar på sin matvagn och åkte hem på vägen, när de plötsligt blev bakåtkörda av en snabbgående lastbil med stor kraft.

Både hon och hennes man kastades ut ur fordonet. De fick smärtor och repor i hela kroppen, lyckligtvis utan allvarliga skador. Många av deras produkter skadades också. När det gäller den hänsynslösa föraren som orsakade kollisionen flydde de omedelbart från platsen utan att visa någon oro för offren.

Enligt en säkerhetskamerainspelning var lastbilen som var inblandad i olyckan en vit pickup som var registrerad i Chonburi.

Sawang Boriboons räddningstjänster skickade Lamyai och hennes man till Pattayas sjukhus för medicinsk hjälp. Polisen granskar CCTV-inspelningar för att identifiera gärningsmannen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.