Glamorous FTV Model Awards Skönhetstävling i Pattaya som äger rum i morgon den 19 augusti

Pattaya —

Gör dig redo för en fantastisk uppvisning av elegans och talang när FashionTV ger dig "FTV Model Awards" imorgon den 19 augusti.

I samarbete med Thailands turistmyndighet och FashionTV kommer det mycket efterlängtade "FashionTV Pattaya Beach Model Award 2023" att äga rum lördagen den 19 augusti på den hisnande Pattaya Beach och Central Festival Pattaya. Detta evenemang är inriktat på inte bara ett firande av skönhet utan också ett lyft för lokal turism.

Förbered dig på att bli bländad av en rad spännande tävlingar, med beachvolleyboll, elektrifierande DJ-framträdanden, den eleganta thailändska modelltävlingen, den internationella modelltävlingen och en oförglömlig minikonsert av populära thailändska artister, Wonderframe och CDGT, vilket garanterar en kväll full av underhållning och glamour.

Hela världen kommer att bevittna magin, eftersom evenemanget kommer att sändas globalt via FashionTV-kanalen.

Markera dina kalendrar och gör dig redo att bevittna ett firande av skönhet, talang och stil vid "FashionTV Pattaya Beach Model Award 2023" imorgon från 3:00 på Pattaya Beach framför Central Mall.

För detaljerad information och förfrågningar, besök https://www.facebook.com/FTVModelAwards eller kontakta 0946724141.

FOTO: FTV Model Awards
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.