Handskar av: Mästare Buakaw Banchamek och Saenchai PK Saenchai redo för särskilda regler Bare Knuckle Thai Fight: "Legends of Siam"

Bangkok – 17 augusti 2023 – Thailands berömda boxare Buakaw Banchamek och Saenchai PK Saenchai Muaythaigym är redo att delta i en episk konfrontation under unika regler i den 5:e BKFC Thailand – "Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam", planerad den 4 november på Royal Cliff Hotel Group Pattaya.

BKFC Asia har officiellt tillkännagett en banbrytande kamp som lovar att fängsla publiken. Totalt 24 fighters som spänner över Asien kommer att delta i 12 spännande matcher, som alla kommer att sändas live via BKFC Asia-appen (Pay per View).

Detta inkluderar den mycket efterlängtade världsmästerskapskampen mellan "Po Deman" i Thailand och "Britain Hart" i USA, följt av matchen för den thailändska mästerskapskampen med "Frankke - Kritsana Srisang" och "Saensuek Nakhon Chokchai" " från Thailand.

Nick Chapman, grundare och VD för BKFC Asia och en tidigare UK1 British Title Cage Rage (UCMMA) World Light Heavyweight-mästare, avslöjade att det kommande 5:e BKFC Thailand-evenemanget – "Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam" – kommer att innehålla en sammandrabbning av siamesiska fightinglegender, Buakaw och Saenchai. Detta historiska möte markerar första gången dessa nära vänner kommer att stå emot varandra och tillfälligt avsätta sin vänskap för att släppa lös en störtflod av obönhörliga slag i jakten på att ta seger och bli den ultimata segraren.

"I enlighet med bestämmelserna kommer Buakaw och Saenchai att inleda ett krävande möte med bara knogar inom 68.5 kg-divisionen. Duellen kommer att omfatta 5 omgångar, vardera i två minuter.

Utsikterna att förutsäga resultatet av denna uppgörelse är fortfarande svårfångade, eftersom båda fighters dedikerat har finslipat sina färdigheter borta från allmänhetens ögon. Trots deras djupa kamratskap förblir deras beslutsamhet att behålla sin integritet orubblig, vilket säkerställer att de inte lätt kommer att ge upp i tävlingens hetta, tillade Nick.

"Striderna som äger rum på den 5:e BKFC Thailand: LEGENDS OF SIAM-scenen är autentiska, intensiva och absolut fängslande, eftersom vi orkestrerar genuina fightingevenemang snarare än bara underhållningsspektakel. Fansen står inför en övertygande och utmattande sammandrabbning som kommer att kräva deras orubbliga uppmärksamhet och hålla dem fängslade på sina platser. Förutom den efterlängtade ed Special Rules Bare-Knuckle Thai Fight-uppgörelsen mellan våra två marquee fighters, har vi introducerat nya regler för att säkerställa en ännu mer spännande upplevelse för våra hängivna fans. Och den här gången har BKFC åstadkommit det ofattbara och väckt det omöjliga till liv här i Thailand!” sade Chapman.

Vathanai Vathanakul, grundare och finansdirektör för BKFC Asia, samt VD för Royal Cliff Hotels Group och VD för Pattaya Exhibition and Convention Hall, avslöjade att "Den kommande kampen på Royal Cliff Hotel Group i Pattaya har stor potential att inte bara höja standarden för stridssporter utan också att slunga thailändska fighters till den globala scenen. Det är just därför vi tog beslutet att flytta evenemanget till Thailand och flyttade det från dess ursprungliga schema i Mellanöstern i början av året.

Det är av yttersta vikt att vi visar upp för världen prestigen hos vår kampsport, som för närvarande genererar betydande surr och uppmärksamhet. Vi siktar nu på att understryka att "thailändska fighters" är oöverträffade på global nivå. Vårt mål är att få världen att inse att vi har en församling av exceptionellt begåvade fighters som inte bara är exemplariska utövare, utan också vördade instruktörer och legender i sin egen rätt. Idag är det absolut nödvändigt att vi skriver in ett nytt kapitel i historiens annaler med 5:e BKFC Thailand. Denna anmärkningsvärda händelse kommer att visa upp en världstitelmatch mellan Po Deman och Storbritannien Hart, tillsammans med fängslande krigare från världens alla hörn, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Skottland, Filippinerna, Iran och vidare.

Utöver vårt primära mål att identifiera, vårda och avancera fighters, inser vi den enorma potential som ligger inom Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Denna sport har potential att blomstra snabbt på den internationella scenen, särskilt i Asien, Europa och Amerika. Vi är fullt beredda att ge orubbligt stöd, övervaka produktionen och aktivt spana efter nya talanger med potential att gå med på denna spännande resa. Under tiden förblir vi engagerade i att främja thailändska krigares välbefinnande. Vi är dedikerade till att vägleda dem mot en stabil och välmående karriär samtidigt som vi främjar hållbar tillväxt inom denna sport.

"Dessutom är det värt att notera att vi har introducerat de nya specialreglerna för vår Bare-Knuckle Fighting-plattform för att erbjuda något nytt och spännande för våra fans".

Buakaw Banchamek, den legendariska thailändska kämpen, delade med sig av sina tankar om det kommande evenemanget: "Även om jag är nära vän med Saenchai, kommer det inte finnas något att hålla tillbaka. Det kommer att bli en genuin kamp med verklig smärta. Fansen har inte råd att missa detta, eftersom en anfall av denna karaktär aldrig har inträffat tidigare. Det kommer att vara en present till kampsportsentusiaster när året går mot sitt slut. Fans kommer inte att bli besvikna. Jag är villig att satsa på min värdighet.”

Saenchai PK Saenchai Muaythaigym avslöjade, "Medan vi har respekt för vår vänskap, när vi väl är inne i boxningsringen, har vår professionalism företräde. Det kommer inte att finnas någon motvilja att upprätthålla vår värdighet, och vi är fast beslutna att upprätthålla sportens rykte. Jag vill uttrycka min tacksamhet till både Buakaws och mina fans för deras orubbliga stöd. Trots oenighet från några av våra fans som är emot att vi slåss mot varandra, vill jag förtydliga att den här matchen inte handlar om att bestämma överlägsenhet. Det är en tävling som syftar till att få global uppmärksamhet för kampsport. Genom de unika regler som tillämpas på denna Bare-Knuckle Thai Fight, är vi övertygade om att fansen kommer att bjudas på en spännande match som kommer att hålla dem på kanten av sina stolar!.”

Den 5:e BKFC Thailand – Legends of Siam spelas upp den 4 november från kl. 18. (TH tid) på Royal Cliff Hotel Group i Pattaya. För dem som är intresserade av att delta i detta spännande evenemang, kommer biljettreservationer att vara tillgängliga via Thai Ticket Major från och med den 00 augusti. "Biljettpriserna kostar 31 och 500 1,000 baht för stående biljetter, 2,500 3,000 till 7,000 XNUMX baht för sittplatser och börjar från XNUMX XNUMX baht för VIP-platser vid ringside, vilket inkluderar en speciell middagsmåltid."

Särskild! Exklusiva förmåner eller rabatter för boende hos Royal Cliff Hotels Group när bokningskoden för BKFC Thailand 5th Edition-biljetter visas (enligt de angivna villkoren).

Håll utkik efter uppdateringar om Special Rules Bare Knuckle Thai Flight: BKFC Thailand 5: The Legends of Siam på Facebook และ https://www.youtube.com/c/bareknucklefightingchampionship

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.