Love in Museum Lanserades i Pattaya

Pattaya –

Love in Museum lanserades i Pattaya för att stärka ekonomin och turismen genom kreativ kulturell konst.

Invigningsevenemanget på fredag ​​(18 augustith) leddes av Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches och Pattayas polischef överste Thanapong Poethi vid "Love in Museum", det nyaste museet i Pattaya vid Bali Hai Pier.

Love in Museum är en plats som har hundratals konstverk. Kända thailändska och internationella konstnärer visar upp sina mästerverk kring temat kärlek på museet med mer som läggs till regelbundet. Temat kärlek presenteras via målningar, konst, bilder och skulpturer.

Kärlekskonst i museet presenteras i tre huvudkoncept som är kärlek till människor, kärlek till djur och kärlek till växter.

Borgmästare Poramase sa till The Pattaya News att "Love in Museum" är en ny enastående turismplats i Pattaya. Detta museum kommer att locka både thailändska och utländska turister som gillar konst i Pattaya och Thailand och kommer att öka turismen och ekonomin.”

Museet ligger mittemot det gamla Mixx-diskoteket vid Bali Hai Pier. En karta över platsen finns här. Priset kan variera beroende på en mängd olika faktorer, se museet för detaljer eller besök deras Facebooksida här.

De är öppna sju dagar i veckan från 10:00 till 10:00

För mer information ring 66649587788.

TPN noterar att museet ursprungligen var färdigt och invigt före Covid-19-pandemin men försenades i flera år på grund av restriktioner och gränsstängningar.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.