Pattaya Man knivhugger sin vän som förolämpade sin flickvän

Pattaya —

En thailändsk man knivhögg sin vän i armen som förolämpade sin flickvän på en sup på tisdagskvällen den 22 augusti.

Huay Yai-polisen larmades om en våldsam incident i Huay Yai-området i Banglamung-distriktet i Chonburi-provinsen klockan 8. De skyndade till platsen efter att ha samordnat med Sawang Boriboon räddningspersonal.

En videoversion av denna berättelse finns här.

Myndigheterna hittade Attawut Phanthong, 30, en luftkonditioneringstekniker. Han hade blivit knivhuggen i sin vänstra arm, vilket resulterade i ett allvarligt sår och kraftig blödning. Han fick första hjälpen innan han skickades till ett lokalt sjukhus.

Offret drack med sin vän, den misstänkte, identifierad som Mr. Somjai Thepsila, 28, också en luftkonditioneringstekniker. Mr. Somjai väntade på platsen för incidenten och skrek hela tiden förolämpningar mot sin skadade vän medan han greps.

Herr Somjai erkände att han knivhögg sin vän, men påstod att det berodde på att den sistnämnde på ett irriterande sätt hade förringat sin älskade flickvän. Han tillade att han varit vän med offret i 10 år, men att han inte längre kunde tolerera sin väns ihärdiga förolämpningar mot sin älskare.

Polisen samlade in en 20 centimeter lång kniv med blodfläckar från händelseplatsen som bevis.

Den misstänkte greps med flera åtalspunkter.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.