Den internationella parabordtennistävlingen pågår i Nong Nooch Pattaya Garden

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya tar rollen som värdstad för att organisera den internationella parabordtennistävlingen med titeln "ITTF Fa40 Thailand Para Open 2023.

Den 24 augusti presiderade Kritsana Boonsawat, biträdande borgmästare i Pattaya, öppningsceremonin för att markera ankomsten av parabordtennistävlingen som skulle äga rum från den 23:e till den 28:e augusti på NICE Convention Center i Nong Nooch Pattaya Garden.

Detta internationella evenemang välkomnade idrottare från över 20 länder. Pattaya fick äran att vara värd för evenemanget, som erkändes av International Table Tennis Federation (ITTF).

FOTO: PRPATTAYA

Evenemanget lockade 315 deltagare från 20 olika länder. Dessa länder inkluderar Brasilien, Kina, Spanien, Frankrike, Hongkong, Ungern, Indonesien, Indien, Iran, Israel, Venezuela, Japan, Korea, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Singapore, Thailand, Chile och Turkiet. Turneringen skulle ge vinnande idrottare möjligheten att kvalificera sig till de paralympiska spelen 2024 i Paris, Frankrike.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.