65-åriga Chonburi-man kraschar bil in i elstolpe

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 65-årig man skadades efter att han kraschade med sin bil i en elstolpe i Phanat Nikhom-distriktet av en olycka på fredagsmorgonen den 25 augusti.

Olyckan inträffade på en väg från Koh Pho till Phanat Nikhom-området i Chonburi-provinsen.

Vid ankomsten hittade räddningsteamet en thailändsk man, identifierad som Mr. Wichai Chalong, 65, instängd i vraket av sin svarta Toyota Vigo pickup som hade fastnat i en verktygsstolpe vid sidan av vägen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Räddningsteamet befriade mannen från sin bil med hjälp av tung skärutrustning och fann att han hade fått skärsår under käken, nacksmärtor, blåmärken i ryggen och tryck över bröstet. Grundläggande första hjälpen gavs honom innan han skickades till Phanat Nikhom-sjukhuset.

Lokala medier intervjuade ett vittne till olyckan, Mr. Somkiat Teerun. Han sa att han först hittade offret fastklämt i sin bil efter olyckan och var omedveten om vad som hade orsakat det.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Polisen samlade in CCTV-inspelningar av platsen som bevis. De sa att de skulle kalla offret till en intervju när han väl blivit frisk.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.