Terminal 21 Pattaya är värd för "Street Food Street Fair" av kulinariska underverk

Pattaya —

Terminal 21 Pattaya har förvandlats till ett kulinariskt och shoppingunderland eftersom det är värd för det spektakulära Street Food Street Fair-evenemanget med över 70 läckra matstånd och en mängd shoppingmöjligheter.

Street Food Street Fair, som är värd vid Terminal 21 Pattaya, är en massiv gatuextravaganza som förvandlar köpcentret i världsklass till ett nav av kulinariska läckerheter och shopping. Evenemanget erbjuder en spännande blandning av smakfull gatumat från över 70 berömda gatumatstånd runt om i Thailand och talangerna hos kända kockar, vilket skapar en upplevelse som passar alla smaker.

Bland deltagarna kan deltagarna njuta av kocken Nuengs kulinariska konstnärskap från Inter Burger, njuta av de kryddiga läckra rätterna gjorda av kocken Kai från ZAPP EASY och utforska de ultimata köttbullarna som tillagas av Chef Oil. Totalt, med mer än 70 stånd, kommer deltagarna säkerligen att tillfredsställa sina begär med över 500 olika rätter att välja på.

Dessutom erbjuder evenemanget en livlig atmosfär med levande folkmusikuppträdanden under hela dagarna kl. 14, 00 och 16. Detta säkerställer en engagerande och underhållande upplevelse för alla deltagare.

Från och med nu och fram till den 3 september blir Terminal 21 Pattaya ett måste att besöka för ett firande av gatumat och utforskning.

Foto med tillstånd: Terminal21 Pattaya köpcentrum

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.