Sociala medier "upprörda" över erotisk show i Pattaya

Pattaya –

Sociala medier har visat oro, med några nätanvändare som hävdar att de är upprörda, efter att en kvinna postat på sociala medier och bjudit in folk att titta på en erotisk show på en nattklubb i Pattaya.

En kvinna som endast identifierats som "Kat" skrev på sin personliga Facebook-sida och bjöd in folk att titta på hennes erotiska show med en man på en nattklubb (NY SÄSONG 88) i Pattaya fredagen (25 augusti)th) med ett videoklipp från en tidigare erotisk show.

I videoklippet var kvinnan klädd i bikini och en man bar underkläder medan hon gjorde erotiska beteenden. Nattklubben ligger på Pattaya Third Road i norra Pattaya.

Många användare av sociala medier hävdade att de var oroliga för att videoklippet är pornografiskt, även om The Pattaya News noterar att det inte fanns någon nakenhet i klippet eller sexuella handlingar. Vissa användare hävdade till och med att klippet kunde bryta mot Computer Crimes Act. Videoklippet är inte lämpligt för yngre användare av sociala medier, även påstådda nätanvändare. Pattaya News noterar dock att det är oklart varför en ung användare av sociala medier skulle surfa på en nattklubbsida avsedd för vuxna och att lokalen i fråga strikt är för personer över tjugoårsåldern.

Slutligen hävdade några nätanvändare att videon och erotiska shower skadade vad de kallar Pattayas utmärkta rykte som en familjevänlig turiststad i världsklass. Pattaya News noterar att Pattaya har en omfattande nattlivsindustri för juridiska vuxna som är mycket populär och en viktig drivkraft för den lokala ekonomin, även om vissa konservativa och religiösa medlemmar av samhället är emot det.

Själva videoklippet, eftersom det potentiellt skulle kunna bryta mot databrottslagen, kommer inte att delas i den här artikeln men var allmänt tillgängligt online. För att vara rättvis sa många nätanvändare att klippet var "tamt" och att man kunde se mycket värre på tv på bästa sändningstid eller thailändska såpoperor dagtid och ifrågasatte vad kontroversen var eftersom platsen var avsedd för vuxna.

Obs: Generiskt landskapsbild som används på grund av att originalmaterialet från platsen kan vara stötande för vissa läsare.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.